• Zakelijke autoverzekering

Bedrijfsauto verzekeren

– Wanneer is uw auto een bedrijfsauto?
– Wat is een grijs kenteken?
– Wat zijn uw voordelen?

Direct online afsluiten

Bedrijfsauto verzekeren

Wanneer is uw auto een bedrijfsauto?

Als u de auto zakelijk gebruikt is het een bedrijfsauto. Dit kan een bestelauto zijn maar ook een gewone zakelijke auto. Om uw bedrijfsauto te verzekeren is het belangrijk te weten om wat voor soort auto het gaat.

Bedrijfsauto verzekeren met ‘grijs kenteken’

Bestelauto’s hebben in Nederland meestal een ‘grijs kenteken’. Dat is niet werkelijk grijs van kleur (gewoon geel), maar de eerste letter op het nummerbord is altijd een ‘B’ of een ‘V’. Daarnaast is het aan de eigenschappen van de auto te zien of het een bestelauto is of niet.

Heeft uw bedrijfsauto een grijs kenteken dan moet u kijken naar een bestelautoverzekering.

Bedrijfsauto verzekeren met geel kenteken

Als u een bedrijfsauto heeft aangeschaft die niet aan bovenstaande omschrijving voldoet, dan moet u kijken naar een zakelijke autoverzekering.

Rijdt u minder dan 500 privekilometers per jaar? Dan bent u verplicht een zakelijke autoverzekering af te sluiten. Lees meer over de voordelen van zakelijk rijden

Bereken hier uw premie voor een zakelijke autoverzekering

Bestelauto verzekering

Grijs kenteken

Heeft u een bestelauto met grijs kenteren? Dan bent u wettelijk verplicht een bestelautoverzekering af te sluiten. Uw bestelauto verzekeren kan bij ons tegen een lage premie en uitstekende voorwaarden.

zakelijk verzekeren

Geel kenteken

Wilt u uw personenauto zakelijk gaan gebruiken? Of wilt u een auto op naam van de zaak aanschaffen? Dan bent u verplicht uw auto zakelijk te verzekeren. De Lancyr zakelijke autoverzekering biedt een uitstekende premie in combinatie met de beste voorwaarden. Daarnaast is de zakelijke autoverzekering binnen 5 minuten online af te sluiten

BTW verekenen

Verschil bedrijfsauto en personenauto

Een bedrijfsauto kan zowel een personenauto als een bestelauto zijn. Voor beide gevallen zijn er andere regels met de bijkomende voor- en nadelen. Welke verzekering voor u geschikt is kunt u teruglezen op de ‘auto zakelijk rijden‘ pagina

A t/m Z Pakket

A t/m Z pakket

Heeft u meerdere verzekeringen bij Lancyr lopen? Dan kan u tot wel 10% pakketkorting op uw premie ontvangen. Kijk op de ‘A t/m Z pakket‘ pagina voor meer informatie of neem contact op om te kijken hoeveel u kunt besparen.