• Alle zakelijke verzekeringen
  • zakelijke verzekeringen

Zakelijke verzekeringen

– A t/m Z Pakket ZZP
– A t/m Z Pakket MKB
– Binnen 5 minuten afgesloten

Zakelijke verzekeringen voor ZZP’ers

Wij bieden naast zakelijke autoverzekeringen ook andere zakelijke verzekeringsoplossingen voor ondernemers en bedrijven.

Als ZZP’er geniet u van vrijheid maar draagt u ook alle zakelijke risico’s. U heeft geen sociaal vangnet meer en het risico op arbeidsongeschiktheid komt dan ook geheel bij u te liggen. Lancyr biedt u verschillende oplossingen om de risico’s die u kunt tegenkomen als ZZP’er af te dekken. Wij helpen u graag met het verzekeren van uw risico’s.

ondernemer   Aansprakelijkheidsverzekering ZZP

ondernemer   Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

ondernemer   Arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP

ondernemer   Zakelijke autoverzekering

Bereken hier uw premie voor een zakelijke autoverzekering
berekenen

Waarom uw zakelijke auto verzekeren bij Lancyr?

Zakelijke verzekeringen

Binnen 5 minuten sluit u een goede aansprakelijkheidsverzekering af met scherpe premie voor uw beroep. Deze verzekering biedt dekking bij zaak- of personenschade.

Zakelijke verzekeringen

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt dekking bij zuivere vermogensschade en juist niet bij zaak- en letselschade. Deze is binnen 5 minuten te sluiten tegen goede voorwaarden en scherpe premie.

Zakelijke verzekeringen

Heeft u geen arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP dan zal een terugval in inkomen voor uw eigen rekening komen. Lancyr AOV is geschikt voor business professionals zoals advocaten, accountants en notarissen.

Zakelijke autoverzekering

Als u met uw auto zakelijk gaat rijden heeft u een zakelijke autoverzekering nodig. Vergelijk de verschillende dekkingen en sluit binnen 5 minuten uw zakelijke verzekering af