• wagenpark verzekeren
  • wagenpark verzekeren
  • wagenpark verzekeren

Wagenpark verzekeren

– Online aanvragen
– Scherpe premie
– Advies op maat

Wagenpark verzekeren

Uw gehele wagenpark in een keer verzekeren

Verzeker uw wagenpark in een keer bij de Lancyr wagenparkverzekering. Verzeker alle zakelijke personenauto’s, bestelauto’s of vrachtwagens op een polis.

Premie berekenen

De premie is afhankelijk van de sector waarin u zich bevindt. Vervoert u gevaarlijke stoffen dan zal dat invloed hebben op uw premie. Het aantal te verzekeren objecten speelt ook een rol.
Daarnaast geldt ook voor deze verzekering dat er minimaal de wettelijk verplichtte WA verzekering afgesloten dient te worden. Wilt u meer zekerheid en een betere dekking? Kijk dan naar een WA beperkt casco of WA volledig casco verzekering. Meer hier over is te lezen op onze ‘Dekkingen‘ pagina.

Gratis adviesgesprek

Omdat een wagenpark verzekering te complex is om online af te sluiten bieden wij de mogelijkheid aan om online een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen. Dit kan via het contactformulier aan de rechterkant. Kies als onderwerp van het gesprek ‘Wagenparkverzekering’ en dan nemen wij contact met u op.

Wagenpark verzekeren aanvragen

Wagenpark verzekering

Persoonlijk advies

Heeft u meerdere zakelijke auto’s in beheer? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een wagenparkverzekering bij Lancyr. Uw wagenpark verzekeren kan een stuk voordeliger zijn vergeleken met losse zakelijke autoverzekeringen. Vraag vrijblijvend een gesprek aan via het contactformulier aan de rechterkant van de website.

Wagenparkverzekering

Scherpste premie

De wagenparkverzekering van Lancyr biedt u de scherpste premies. Omdat een wagenparkverzekering een vrij complex product is moet deze voor u op maat gemaakt worden. Hierdoor bent u verzekerd van de scherpste premie en de beste voorwaarden.

Garage wagenpark

Geen losse verzekeringen

Uw gehele wagenpark op een polis verzekeren. Sluit een wagenparkverzekering af bij Lancyr die perfect bij uw bedrijf past. Laat u adviseren door onze deskundige medewerkers via de telefoon of een van onze lokale adviseurskantoren.