• Zakelijke autoverzekering

Zakelijke auto verzekeren

– Vrijwillig eigen risico
– Vervangend vervoer
– Snelle schadeafhandeling

Online afsluiten

Uw zakelijke auto verzekeren bij Lancyr

Bij Lancyr krijgt u een naast een goedkope zakelijke autoverzekering ook nog eens uitstekende verzekeringsvoorwaarden.

Goede voorwaarden zodat u onbezorgd aan het werk kunt met uw nieuwe auto.
U heeft bijvoorbeeld geen eigen risico bij een schade, en u kunt een gelijkwaardige auto terug kopen mocht uw auto total loss zijn. Dat zijn voorwaarden waar we trots op zijn. Dagelijks zijn we bezig onze producten te verbeteren. Bovendien kunt u bij ons online binnen 5 minuten afsluiten.
Bent u toch niet tevreden? Dan houden wij u niet vast. De verzekering is dagelijks opzegbaar.

Uw zakelijke auto verzekeren plus aanvullende verzekeringen

Als u regelmatig iemand meeneemt in uw zakelijke auto (zakelijk of privé), dan is het belangrijk dat u naast uw WA, WA beperkt casco of WA volledig casco dekking ook een aanvullende verzekering afsluit. Denk hierbij aan een inzittendenverzekering, een rechtsbijstandverzekering voor verkeersdeelnemers en een no-claim beschermer.

Waarom uw zakelijke auto verzekeren exclusief BTW?

U kunt als ondernemer de BTW aftrekken, daarom mag u uw auto ook exclusief BTW verzekeren. Dit is gunstig voor u omdat het betekent dat u een lagere premie betaalt. Wel is het zo dat u logischerwijs bij een schade ook exclusief BTW krijgt uitbetaald.

Wanneer geen Lancyr zakelijke autoverzekeringen

Gebruikt u uw zakelijke auto voor taxivervoer, als lesauto of als rouwauto? Heeft u een koerierdienst, uitzendbureau, auto verhuur- of garagebedrijf, of bent u werkzaam in de bouwsector? Dan komt u niet in aanmerking voor een zakelijke autoverzekering van Lancyr.

Wilt u een auto voor een van uw medewerkers verzekeren?

Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder met een andere passende oplossing.

Bereken hier uw premie voor een zakelijke autoverzekering

Waarom uw zakelijke auto verzekeren bij Lancyr?

Zakelijke auto verzekeren

Dekkingen

De zakelijke autoverzekering van Lancyr kent drie verschillende dekkingen. Deze dekkingen verschillen niet van de particuliere verzekeringen. U kunt kiezen voor een WA verzekering, dan is alleen de schade van de andere partij verzekerd wanneer u de veroorzaker bent van het ongeluk. Met de WA beperkt casco bent u onder andere verzekerd tegen diefstal. Of uw kiest voor de meest ruime dekking met de WA volledig casco verzekering. Hiermee heeft u de meeste risico’s afgedekt en heeft u zelf dekking wanneer u een eenzijdig ongeval heeft. Voor meer informatie over wat er precies onder de dekkingen valt en welke aanvullende verzekeringen zijn kijk dan op de Dekkingen pagina.

Zakelijke auto verzekeren

BTW verrekenen

Het verschil tussen uw auto zakelijk verzekeren of particulier zit in het berekenen van de BTW. U kunt er voor kiezen om geen BTW te betalen waardoor uw maandpremie lager uitvalt. Echter betekend dit ook dat uw schade exclusief BTW wordt uitbetaald. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een zakelijke autoverzekering? Kijk dan op op de ‘Zakelijke rijden’ pagina. Rijdt u in een bestelauto? kijk dan naar onze ‘Bestelautoverzekering’.

aanvullende dekking zakelijke autoverzekering

Privégebruik

Wanneer komt u in aanmerking voor een zakelijke autoverzekering? Privégebruik van uw zakelijke auto is toegestaan wanneer u dit gewoon aangeeft bij de belastingdienst. Echter is zakelijk rijden in uw privéauto niet toegestaan. Wilt u meer weten over prive of zakelijk gebruik? kijk dan naar de verschillen tussen zakelijk en privé rijden.

Zakelijke verzekeringen

Alle zakelijke verzekeringen

Wilt u als ZZP’er met een gerust hart blijven ondernemen? Bij Lancyr kunt u zich tegen een scherpe premie en uitstekende voorwaarden zakelijk verzekeren. Wij bieden een aansprakelijkheidsverzekering, een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en een arbeidsongeschiktheidsverzekering.