Zakelijke autoverzekering van Lancyr

Zakelijkeautoverzekering.net is onderdeel van het Lancyr merk. U kunt van ons dezelfde service verwachten zoals u dat gewend bent van Lancyr. Bij ons kunt u binnen 5 minuten uw zakelijke auto verzekeren. Wij zijn de enige aanbieder waarbij dit online kan zonder tussenkomst van een bemiddelaar. U kiest de dekking en sluit de verzekering online af, dit kan zelfs mobiel in onze vernieuwde “premie bereken” tool.

8,8 voor schadeafhandeling

Met trots kunnen wij zeggen dat onze schadeafhandeling wordt beoordeeld met een 8,8. Dat is een cijfer waar de afgelopen jaren hard aan is gewerkt om dit te bereiken en waar wij keihard ons best voor doen om dit cijfer te behouden.

Alle zakelijke verzekeringen

Naast de zakelijke autoverzekering zijn er meerdere zaken die verzekerd dienen te worden. Als u deze verzekeringen toevoegt aan het A t/m Z pakket bij Lancyr dan kunt u tot wel 10% korting krijgen op uw te betalen premie.

Meer informatie?

Bij Lancyr kunt u alle verzekeringen direct online afsluiten. Mocht u toch behoefte hebben aan meer informatie kijk dan bij de veelgestelde vragen of in de kennisbank. Mocht uw vraag nog niet beantwoord zijn dan kunt u contact opnemen met de Lancyr klantenservice.